MESAJ DE “LA MULȚI ANI” PENTRU MINISTRUL DAN CARMEN, DIN PARTEA POLIŢIŞTILOR TELEORMĂNENI

0

Prezent la protestul din fața MAI, un poliţist a ținut să-i ureze “La multi ani” ministrului lui Dan Carmen Daniela cu ocazia Zilei Poliției Române, precizând că “există viață și după vremelnica funcție”.

150 de polițiști din Teleorman, membri ai Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual, au protestat în Bucuresti, solicitând salarii mai mari și condiții mai bune pentru desfășurarea activității.

“Nu cerem altceva decât să se respecte legea 153 din 2017. Vrem ca Poliţia Română să fie introdusă în această grilă a legii, iar salariile să fie cele din Legea 153, nu din 2009. În momentul de față, un polițist cu 15-20 de ani de activitatea este remunerat la fel ca unul ce a fost angajat la sfârșitul anului trecut. Clasa politică actuală a îngropat dialogul social cu Sistemul de Ordine Publică și Siguranță Națională. După cum ați observat, de frică au refuzat să stea de vorbă cu noi”, a declarat Leonard Mărgărit, vicepreședinte SNPPC Teleorman.

Polițiștii teleormăneni acuză numărul mare de jandarmi dislocați pentru protestul de ieri. Unul dintre ei a afirmat că “simt o mare dezamăgire. Ne-au tratat de parcă eram ultrașii galeriilor de fotbal”.

Ironic, un alt om al legii din județ, prezent la protestul din fața MAI, a ținut să-i ureze “La multi ani” ministrului lui Dan Carmen Daniela cu ocazia Zilei Poliției Române, precizând că “există viață și după vremelnica funcție”.

Polițiștii teleormăneni spun că dacă probleme ridicate nu vor fi rezolvate, vor continua protestele, vor refuza să facă ore suplimentare, mergând până la blocarea activităţii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here