Marian Popa este noul președinte al PMP Teleorman

0

Colegiul Național al Partidului Mișcarea Populară a decis, săptămâna trecută, ca funcția de președinte al organizației PMP Teleorman să fie preluată de Marian Popa, un membru vechi de partid, care a contribuit la scorul bun obținut de filială la alegerile din 2016.

În 2020, sub conducerea dezastruasă a fostului președinte, Doru Coliu, organizația din Teleorman a Partidului Mișcarea Populară a obținut niște rezultate mult sub așteptări, acesta fiind de altfel și motivul pentru care, la nivel central, s-a decis schimbarea conducerii. Iar cel mai potrivit om a fost, în viziunea conducerii centrale, Marian Popa, un cunoscut al politicii teleormănene.

Acesta a candidat din partea PMP la alegerile parlamentare din 2016, pentru Senatul României și a fost unul dintre oamenii care au dus, în județ, o luptă dură pentru revenirea alegerilor pentru primari în două tururi de scrutin.

Marian Popa a ocupat, cu ceva ani în urmă, funcția de vicepreședinte al PMP Teleorman, așa că multi dinte actualii membri de partid îl cunosc și știu cine este și ce poate face noul președinte pentru organizația din județ a “partidului lui Băsescu”, partid condus acum de un om politic care nu mai are nevoie de nicio prezentare – Cristian Diaconescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here