Liderul PNL Turnu Măgurele prezintă dezastrul PSD: Asta e România lui Dragnea

0

Președintele PNL Măgurele, Claudiu Crăcea, susține că România merită mai mult și prezintă „dezastrul” sub guvernarea PSD-ALDE. Minciuna, demagogia, hoția și manipularea celor mai săraci cu duhul sunt politica PSD, acuză liderul liberal.


„ România merită mai mult ! De la cuvinte …. la realitate!

Aceasta este România lui Dragnea !

PSD-ul face stadioane, săli de sport, când peste 1000 de unităti de învățămînt au WC-ul în fundul curții!

Trimit deputați în Parlamentul European, dar ataca Europa că se amestecă în treburile noastre interne(că nu ne lasă „nesimțiții” să ne facem legea în țară)! Deh, suntem patrioți!

Trimit deputați în Parlamentul European, dar nu vor să folosească banii europeni, puși la dispoziție cu generozitate, că ei sunt mai deștepți, vor parteneriat public-privat!

Vorbesc de mărirea pensiilor , când în realitate nu le-au dat pensionarilor nici drepturile cuvenite prin lege! România se scufundă și interesul național a devenit schimbarea legilor în avantajul hoților!

România traiește pe datorie și Dragnea își face propriul Fond Suveran, pușculița de miliarde de euro, pentru candidatura lui la prezidențiale!

De ochii lumii, ministrul sănătății a început controale în spitale când realitatea se știe de toata lumea: plătim asigurări de sănătate degeaba, în majoritatea spitalelor mori cu zile!

Unde sunt km de autostradă, spitalele regionale, grădinițele și alte promisiuni electorale!?

Minciuna, demagogia, hoția și manipularea celor mai săraci cu duhul, aceasta este politica PSD. Asta, să credeți voi că merita Romania!”, a scris Claudiu CRĂCEA pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here