IPJ Teleorman face angajări pentru Poliţia Animalelor

0
Inspectoratul de Poliție Județean Teleorman își modifică programul de lucru
Inspectoratul de Poliție Județean Teleorman își modifică programul de lucru

Poliția Română scoate la concurs 264 de posturi, prin încadrare directă din sursă externă, în cadrul structurilor centrale și teritoriale pentru Protecția Animalelor. Înscrierile se fac on-line, la unitățile de poliție la care au scos posturile la concurs, până pe data de 28 decembrie 2020.

La nivel national, sunt scoase la concurs 49 de posturi de ofițer de poliție, 86 de posturi ofițer cu specializarea medic veterinar și 129 de posturi de agent de poliție.

Înscrierile se fac on-line, la unitățile de poliție care au scos posturile la concurs, până la data de 28 decembrie 2020. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente.

Inspectoratul de Poliție Teleorman scoate la concurs un post de ofițer de poliție, trei posturi de agent de poliție și alte două posturi de medic veterinar (ofițer de poliție).

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condiții de participare, documente necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor, găsiți aici – https://tr.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here