IPJ Teleorman: 200 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 60.000 lei și șapte permise de conducere reținute, în 24 de ore

0

Polițiștii teleormăneni au intervenit, miercuri, 8 iulie, la peste 90 de evenimente, dintre care 81 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență – 112, potrivit IPJ Teleorman.

Totodată, în urma activităților preventive desfășurate, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat nu mai puțin de 200 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 60.000 lei, au reținut șapte permise de conducere și au retras două certificate de înmatriculare pentru diferite abateri de la normele privind circulația pe drumurile publice.

În primele șase luni ale anului, polițiștii teleormăneni au intervenit la peste 8.300 de solicitări semnalate prin sistemul național unic pentru apeluri de urgență – 112, aproximativ 6.000 dintre acestea fiind înregistrate în mediul rural.

IPJ Teleorman amintește că apelarea nejustificată a numărului 112 poate costa viața unei persoane aflate în pericol. 112 poate fi apelat în orice moment pentru a interveni într-o situație de urgență, în care câteva clipe pot face diferența dintre viață și moarte, nu pentru glume, farse, solicitări de informații non-urgente etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here