Ioana Panagoreț, candidat PSD pentru Camera Deputaților: “Dacă vrei să câștigi procente în campania electorală, arată cât de bun ești tu, dar nu te folosi de copii ca să crești în sondaje”

0

Liberalii se folosesc de copii pentru a crește în sondaje, susține Ioana Panagoreț, candidat PSD pe lista pentru Camera Deputaților. Pentru a-și susține afirmația, social-democrata dă exemplu vizita recentă făcută în județ de ministrul Educației, Monica Anisie, pentru a participa la distribuirea celor 6.010 tablete copiilor care provin din medii defavorizate.

Vizita doamnei Anisie în județ pentru împărțirea tabletelor este clar cu scop politic, iar asta doare, pentru că să ajungi să crești procentele politice pe sănătatea populației și pe viitorul copiilor noștri este dureros, iar eu nu accept acest lucru. (…) Am observat în guvernarea PNL că viitorul copiilor noștri este ucis încet, încet. Sunt țări mari, în situații critice, mult mai critice decât ce se întâmplă la noi, iar școlile sunt deschise. Am închis școlile… S-a micșorat numărul de infectări? Nu, deși copiii stau acasă. Lucrurile nu sunt gestionate cum trebuie, învățământul nu se face online, învățământul se face față în față. (…) Mă doare că sunt folosiți copiii și interesele lor pentru a crește procente în campania electorală. Dacă vrei să câștigi procente în campania electorală, arată cât de bun ești tu, ce lucruri bune poți face tu, dar nu te folosi de copii ca să crești în sondaje!”, a spus Ioana Panagoreț, candidatul PSD pentru Camera Deputaților la alegerile din 6 decembrie.

Ioana Panagoreț are 62 de ani și este conferențiar doctor, decan al Facultății de Științe și Inginerie Alexandria, este licențiată în fizică și istorie. A fost inspector școlar general al Inspectotratului Școlar Județean Teleorman, director la Departamentul de Studii Economice și Administrative Alexandria al Universității Valahia Târgoviște. A obținut Ordinul „Meritul pentru Învățământ” în grad de Mare Ofițer, acordat de Președintele României, pentru abnegație și devotament puse în slujba învățământului și promovarea cercetării științifice în România, distincția Gheorghe Lazăr – clasa I și “Diplomă de Excelență” acordată de Ministerul Educației.

La comanda PSD TELEORMAN, CMF AEP 11200020

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here