Învățăturile primarului Victor Drăgușin către rău-platnicii din Alexandria

0

ÎNVĂȚĂTURILE PRIMARULUI VICTOR DRĂGUȘIN CĂTRE RĂU-PLATNICII DIN ALEXANDRIA

”Având în vedere situația de disconfort și posibil pericol creată prin neridicarea gunoiului menajer din municipiile și orasele din județ în ultima perioadă, astăzi(n.n.joi, 6 aprilie) a avul loc o întâlnire între proprietarii firmei Polaris și primarii de municipii și orase și președintele Consiliului Județean Teleorman. Firma Polaris a sistat din data de 01.04.2017 ridicarea gunoiului menajer din platformele aflate in cartierele unde cetatenii au datorii foarte mari si depaseau 45 de zile de neplata. În urma discuțiilor care au durat peste 2 ore, compania a decis reluarea ridicarii gunoiului începând din data de 07.04.2017.

Fac apel la cetățenii care înregistrează debite catre operatorul de salubritate să le achite, deoarece salubritatea este un serviciu public pentru care populația trebuie să plătească, iar către cetatenii care nu au contracte individuale încheiate pentru ridicarea gunoiului să dea curs favorabil demersului din săptămânile următoare al firmei de a trece sub contract individual cât mai mulți locuitori.

Precizez ca în acest moment locuitorii din Alexandria înregistrează debite restante pentru salubritate de 1.000.000 lei. Daca ritmul încasarilor nu se imbunatateste exista riscul de a nu mai putea depune gunoiul in groapa de la Mavrodin si de a se repeta situatia din ultimele zile. Vă mulțumesc pentru înțelegere!”, se arată într-un comunicat de presă, semnat de către primarul Victor Drăgușin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here