Într-o singură zi, polițiștii au reținut șase permise de conducere, au dat 24 de amenzi pentru viteză și au întocmit trei dosare penale pentru șoferii prinși băuți la volan

0

Polițiștii au aplicat peste 170 de sancțiuni contravenționale în valoare aproximativ 40.000 de lei, au reținut șase permise de conducere și au retras patru certificate de înmatriculare pentru diferite abateri de la normele privind circulația pe drumurile publice, în cursul zilei de miercuri, 17 februarie. Dintre acestea, 24 au fost aplicate de către polițiștii Serviciului Rutier Teleorman pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

De asemenea, polițiștii rutieri au constatat trei infracțiuni privind regimul circulației pe drumurile publice, și anume conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe (Turnu Măgurele, Roșiori de Vede, Bragadiru).
În acest sens, pe dara de 17 februarie, în jurul orei 08:00, polițiștii din Turnu Măgurele au depistat un bărbat în vârstă de 51 de ani care conducea un autoturism pe strada Republicii din localitate, emanând halenă alcoolică. Bărbatul, domiciliat în municipiul Turnu Măgurele, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 1.02 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Județean Alexandria, unde i-au fost recoltate două probe biologice de sange în vederea stabilirii alcoolemiei, în cauză fiind întocmit dosar penal.

De asemenea, polițiștii din cadrul Secției nr. 13 Poliție Rurală Smârdioasa au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe în cazul unui bărbat din localitatea Conțești, depistat la data de 18 februarie, în jurul orei 01:30, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Bragadiru, deși ar fi consumat băuturi alcoolice. Rezultatul testării cu aparatul alcooltest a indicat o valoare de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate două mostre biologice de sânge necesare stabilirii alcoolemiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here