Incendiu TERIBIL la Catedrala Notre-Dame! Reacția liderilor politici de la București

0

Președintele Camerei Deputaților Liviu Dragnea a afirmat, pe Twitter, că gândurile sale se îndreaptă către prietenii din Franța și către toată comunitatea catolică, referindu-se la incendiul de la Catedrala Notre-Dame. „Gândurile mele se îndreaptă către prietenii noștri din Franța și către toată comunitatea catolică, în timpul acestui eveniment tulburător din Săptămâna Sfântă. #NotreDame”, a transmis Liviu Dragnea, luni seară, pe Twitter într-un mesaj în limba franceză.

Și Viorica Dăncilă a declarat, luni seară, că este afectată de veștile teribile de la Paris, iar gândurile ei se îndreaptă către prietenii noștri francezi. Premierul a adăugat că Notre-Dame este un simbol al Franței și al Europei.

De asemenea, președintele Klaus Iohannis a declarat, luni seară, că veștile despre incendiul la Catedrala Notre-Dame din Paris sunt „sfășietoare”, precizând că România este alături de Franța. La rândul său, președintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu a afirmat că este șocant să vadă cum arde Catedrala Notre-Dame, unul dintre reperele Franței, precizând că „pierderea pe care o suferă Parisul este și pierderea noastră”.

Un incendiu a izbucnit, luni seară, la Catedrala Notre-Dame din Paris, care a fost evacuată, afirmă surse din cadrul serviciilor de intervenţie citate de site-ul cotidianului Le Figaro. Incendiul a izbucnit la ora 18.50 (19.50, ora României) la o sursă a sistemului de încălzire al Catedralei Notre-Dame.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here