Grav accident rutier produs pe DN52, la ieșire din Alexandria; Un elicopter SMURD a venit la fața locului

0

Trei persoane au fost rănite, dintre care două sunt în stare foarte gravă, în urma unui accident rutier produs, joi, pe DN52, la ieșire din Alexandria spre Turnu Măgurele. În ajutorul echipajelor de salvare a venit și un elicopter SMURD, pentru a prelua una dintre victime.

Potrivit ISU Teleorman, în urma accidentului în care au fost implicate trei mașini, au fost rănite trei persoane și este vorba, din primele date, despre un bărbat, de circa 45 de ani, care a fost încarcerat și scos de pompieri, în stop cardiorespirator; un bărbat, de aproximativ 40 de ani, neîncarcerată, a fost găsit de salvatori în stop cardiorespirator, i s-au făcut manevre de resuscitare, din păcate, fără succes; o tânără, de aproape 20 de ani, conștientă și cooperantă, i s-a aplicat un guler cervical, acuză dureri cervicale și lombare.

La fața locului au intervenit pompierii, cu o descarcerare, o mașină de stingere, o autospecială de transport persoane și victime multiple, precum și două echipaje medicale ale SAJ Teleorman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here