Gestionarea deșeurilor din județ, pe mâna unui tânăr primar liberal – Ciprian Ciuperceanu

0

Asociația Generală a Acționarilor, din care fac parte primarii tuturor localităților din Teleorman, a ales, vineri prin vot, noul președinte al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară “Managementul Deșeurilor Teleorman”, dar și noul Consiliu Director. Cu 58 de voturi “pentru”, a fost ales să preia președinția asociației primarul de la Drăgănești Vlașca, Ciprian Ciuperceanu. Totodată, din noul Consiliu Director au fost desemtați să facă parte: Ilie Calotă, primar Balaci; Cristian Chisac, primar Bragadiru; Mihail Cojocaru, primar Botoroaga; Vică Tăbărana, primar Moșteni; Valentin Trăistaru, primar Buzescu; Tiberiu Neamu primar Viișoara.

Am primit girul de încredere al majorității primarilor din județ, fiind ales de către aceștia în funcția de Președinte al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară ,,Managementul Deșeurilor Teleorman”. Le mulțumesc tuturor pentru susținerea și votul acordat, asigurându-i, totodată, că mă voi implica întru-totul în noua misiune, punând mai presus de orice dezvoltarea localităților și, implicit, a județului nostru, în beneficiul fiecărui teleormănean”, a spus primarul Ciprian Ciuperceanu, după alegerea sa la conducerea Asociației de Dezvoltare Intercomunitară “Managementul Deșeurilor Teleorman”.

Desemnarea unui nou președine pentru asociație vine după ce Florin Piper Savu, cel care a ocupat funcția începând cu anul 2018, a câștigat un mandat de deputat la alegerile din decembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here