Fonduri europene pentru DGASPC Teleorman

0

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Teleorman va beneficia de fonduri europene pentru extinderea rețelei de asistenți maternali și reducerea numărului de copii instituționalizaţi.


În cadrul proiectului „TEAM-UP: Progres în calitatea îngrijirii alternative a copiilor- Reducerea numărului de copii și tineri plasați în instituții, prin consolidarea rețelei de asistenți maternali”, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Teleorman, instituţie subordonată Consiliului Judeţean Teleorman, va beneficia de fonduri europene pentru extinderea rețelei de asistenți maternali și reducerea numărului de copii şi tineri instituționalizaţi. 


Datorită acestui proiect, DGASPC Teleorman va extinde actuala rețea de asistenți maternali profesioniști cu 40 de persoane și va susţine programul de formare profesională continuă a asistenților maternali și a personalului specializat din cadrul instituţiei. 


DGASPC Teleorman, în calitate de partener în proiect, va beneficia de un buget de 35.153 568,70 lei, iar contribuția la cheltuielile totale ale proiectului, reprezentând 2% din buget, este de 703. 079,70 lei şi va fi asigurată de Consiliul Judeţean Teleorman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here