FLORIN SAVU PIPER ESTE NOUL VICEPREŞEDINTE AL CONSILIULUI JUDEŢEAN TELEORMAN

0

Consilierul judeţean PSD, Florin Savu Piper, a fost ales vicepreşedinte al CJ Teleorman, cu 23 de voturi „pentru” şi 9 „împotrivă”, în şedinţa din 27 aprilie. Noul vicepreşedinte este profesor de educaţie fizică şi sport, are 38 de ani, o fetiţă în clasa a-VI-a şi este căsătorit cu Cristina Savu Piper, actualul viceprimar al municipiului Roşiorii de Vede.

Este absolvent IEFS şi al Facultăţii de Management din cadrul Universităţii Valahia, cu un master în administraţie publică europeană. În anul 1998, a devenit membru al PSD. În perioada 2002-2005 a fost preşedinte al TSD Roşiorii de Vede şi vicepreşedinte al tinerilor sociali democraţi din judeţ, până în 2008.

Din anul 2010 şi până în prezent este vicepreşedinte al PSD Roşiorii de Vede şi membru în Comitetul Executiv Judeţean al formaţiunii politice. Este consilier judeţean din anul 2008.

Conform declaraţiei de avere, are o casă şi un teren în Roşiorii de Vede, un autoturism din 2001 dar şi un credit de 28.500 de euro, scadent în 2026. În anul fiscal anterior, a obţinut peste 300 de milioane de lei vechi din activitatea de la catedră şi 56 de milioane de lei vechi, ca expert în cadrul ISJ Teleorman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here