Florea Pană, primarul de la Putineiu: “Cetățenii sunt partenerii mei în această provocare care este dezvoltarea comunei”

0

Florea Pană este primarul PSD al comunei Putineiu, iar la alegerile din 27 septembrie vine în fața alegătorilor pentru a le cere, din nou, votul de încredere. Mandatul care se încheie a fost unul în care au fost finalizate numeroase obiective de investiții în localitate, toate de natură să aducă niște condiții mai bune de trai pentru cetățeni.

Printre investițiile realizate în localitatea Putineiu, sub conducerea social-democratului Florea Pană, se regăsesc: pietruirea și reparații ale drumurilor de interes local, reabilitarea și modernizarea Căminului Cultural Putineiu, amenajarea unui loc de joacă pentru copii, achiziția de stații de autobuz, modernizarea iluminatului public, reabilitarea sistemului de supraveghere video, înlocuirea acoperișului la dispensarul uman Putineiu, împrejmuirea Școlii Gimnaziale Putineiu, alocarea de sprijin material instituțiilor de cult din comună, achiziția unui buldoexcavator și reabilitarea, modernizarea și extinderea sediului Primăriei.

Am reușit, cu susținerea președintelui Adrian Gâdea și a colegilor din PSD, care ne-au ajutat și coordonat de câte ori am avut nevoie, să duc la îndeplinire obiective de investiții importante pentru cetățeni. Locuitorii comunei Putineiu sunt partenerii mei în această provocare care este dezvoltarea comunei, eu le mulțumesc pentru susținere îi asigur că nu îi voi dezamăgi nici de acum înainte”, ne-a spus Florea Pană, primarul comunei Putineiu.

Pentru următorul mandat, pentru care vine în fața alegătorilor, cu susținerea PSD, la alegerile de duminică, 27 septembrie, Florea Pană și-a propus:

  • realizarea sistemelor de alimentare cu apă și de canalizare cu stație de epurare în satul Putieniu,
  • construirea unei grădinițe în satul Putineiu, asfaltarea drumurilor de interes local pe o lungime de 14 km,
  • reabilitarea, modernizarea și dotarea Căminului Cultural Băduleasa,
  • continuarea modernizării iluminatului public,
  • construcția unei magazii de lemne, capelă și sală de mese la Biserica Ortodoxă Putineiu,
  • reabilitarea sistemului de supraveghere în satul Băduleasa,
  • achiziția unui tractor pentru deszăpezire și echipamente pentru curățenie în localitate,
  • sprijin material pentru instituțiile de cult din comună,
  • reparații ale drumurilor de interes local.

Executat de LPV MEDIA PRO SRL, la comanda PSD TELEORMAN, CUI mandatar financiar 21200019

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here