“Faptele vorbesc!” pentru Valeriu Florin Purcea, candidatul PNL la Primăria Lunca

0

Valeriu Florin Purcea are 48 de ani, este economist de profesie și are propria afacere, din anul 2000, pe care o administrează cu succes. A realizat însă că-și dorește să facă mai mult pentru comunitatea din care face parte, așa că a decis să candideze, la alegerile de pe 27 septembrie, pentru funcția de primar al localității Lunca. Valeriu Florin Purcea este susținut de Partidul Național Liberal, iar programul său politic este unul menit să ducă la o schimbare radicală a modului în care arată localitatea Lunca.

„Ce mi-am propus pentru Lunca? Mi-am propus să-i schimb fața, dacă se poate spune așa, mi-am propus să fac din acest loc un loc în care investitorii să fie tentați să vină, un loc în care tinerii să fie tentați să rămână. Cea mai mare problemă aici este, ca și în celelalte localități rurale din județ, faptul că populația este îmbătrânită. Tinerii nu mai au motive să rămână, în lipsa unor locuri de muncă sau a unor alternative care să le ofere un trai decent”, ne-a declarat Valeriu Florin Purcea, candidatul PNL pentru Primăria Lunca.
Printre obiectivele pe care acesta și le-a stabilit pentru mandatul de primar se regăsesc finalizarea lucrărilor la sistemul de canalizare, lucrări începute de ceva timp însă neterminate până în prezent, precum și realizarea unui sistem de alimentare cu gaz în localitate. De asemenea, între prioritățile sale se află și realizarea unui dispensar uman în localitate, unul funcțional, unde locuitorii să poată merge atunci când întâmpină probleme de sănătate.

“Pe mine nu mă interesează să vorbesc despre ceilalți candidați sau despre primarul în funcție. Din ce știu, este undeva la al șaselea mandat, dar nu e treaba mea să critic nerealizările lui. Cei care îl vor sancționa vor fi alegătorii, pe data de 27 septembrie. Eu vreau ca locuitorii din Lunca să afle ce anume vreau și pot eu să fac pentru ca viața în localitate să fie mai bună. Vreau ca agicultorii să știe că sunt o prioritate pentru mine, că îi voi ajuta necondiționat, vreau ca tinerii să găsească motive să rămână în localitate, vreau drumuri fără noroaie, canalizare funcțională și alimentare cu gaz. Zic eu că toate aceste obiective sunt perfect realizabile, cât timp există un efort susținut pentru a le duce la îndeplinire”, a mai precizat Valeriu Florin Purcea.

Deviza după care se ghidează candidatul PNL la Primăria Lunca este aceea că “faptele vorbesc”, lucru pe care Valeriu Florin Purcea l-a demonstrat, în ultimii 20 de ani, prin modul în care și-a administrat propria afacere. Iar acum, liberalul este hotărât, mai mult ca niciodată, să demonstreze că poate să administreze, la fel de bine, și localitatea Lunca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here