Eveniment privat, întrerupt de oamenii legii la Drăgănești-Vlașca; Au fost date cinci amenzi în valoare de 8.500 de lei.

0
Polițiști din Roșiori de Vede, condamnati pentru luare de mită

Aproximativ 400 de efective din cadrul I.P.J. Teleorman, polițiști locali, jandarmi, precum și Inspectoratului Teritorial de Muncă, Direcției Sanitar-Veterinare, I.S.C.T.R, Direcției de Sănătate Publică și de la Protecția Consumatorului au acționat, în perioada 30 aprilie – 3 mai, în principal, în zonele aglomerate din județ – piețe, târguri, centre comerciale, zone pietonale, unități de alimentație publică, dar și în trafic – pentru verificarea legalității efectuării transportului de persoane și mărfuri, precum și respectării măsurilor sanitare.

Astfel, în ultimele patru zile, au fost verificate aproximativ 900 de obiective (inclusiv domiciliile declarate pentru carantină sau izolare), au fost legitimate nu mai puțin de 3.000 de persoane și verificate aproximativ 300 de mijloace de transport persoane, totodată fiind verificate documentele justificative necesare deplasării persoanelor de la domiciliu sau locuință. Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 161 de sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 45.000 de lei, forțele de ordine reamintindu-le cetățenilor principalele măsuri dispuse de autorități în acest context.

De asemenea, polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Vitănești au întrerupt un eveniment privat, organizat în localitatea Drăgănești-Vlașca, fiind aplicate cinci sancțiuni contravenționale în valoare de 8.500 de lei.
Polițiștii atrag atenția asupra faptului că, în această perioadă, este interzisă organizarea de evenimente private (nunți, botezuri, aniversări, mese festive etc), atât în spații închise (restaurante, baruri, saloane de evenimente etc.), cât și în spații deschise.
Scopul forțelor de ordine nu este aplicarea de sancțiuni, ci de a determina cetățenii să conștientizeze necesitatea respectării măsurilor de protecție sanitară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here