Eugen PÎRVULESCU: Insula Belina a ajuns din nou acolo unde trebuie să fie, în patrimoniul statului!

0

„Redăm oamenilor ce le-a fost luat!
Guvernul PNL a recuperat insula Belina!
Insula Belina a ajuns din nou acolo unde trebuie să fie: în patrimoniul statului.
Guvernul Orban a adoptat hotărârea prin care moșia personală a lui Liviu Dragnea trece în administrarea statului.
Acesta este doar începutul. Astfel de obiective nu trebuie să ajungă proprietăți private ale politicienilor, ele aparțin românilor, aparțin patrimoniului public.
Guvernarea PSD care a dominat județul nostru atâta amar de vreme nu a fost preocupată de dezvoltarea județului, ci de „portițe” care să permită creșterea „patrimoniului” personal al celor care se aflau la conducere.
De aceea, PSD trebuie să plătească politic pentru corupția care a scufundat România.
Până în prezent, acest partid nu a decontat aproape nimic pentru guvernările Dragnea, probabil s-a considerat că românii vor șterge cu buretele tot ce s-a întâmplat, fără să observe că, practic, mulți dintre cei care l-au servit pe Dragnea sunt exact în aceleași funcții pe care le dețineau și înainte, dar cu o „mască” nouă.
Deși au fost penalizați de oameni la europarlamentarele și prezidențialele de anul trecut, PSD nu a plătit încă răul pe care l-a făcut justiției din România.
Pe 6 decembrie, la alegerile parlamentare, trebuie să le arătăm că românii nu uită, nu mai iartă atât de usor și nu mai pot fi manipulați cu lozinci populiste.
Pe 6 decembrie să aducem schimbarea care va dezvolta România cu fonduri europene masiv accesate, fonduri care au fost ocolite de guvernarea PSD, din motive evidente: aceste fonduri nu pot fi fraudate, au destinații clare și modul în care sunt folosite este atent supravegheat de comisiile de specialitate”, declară senatorul Eugen Pîrvulescu pe pagina sa de Facebook.
#GuvernareLiberală
#DezvoltămTeleormanul
#RomâniaEuropeană

Executat de LPV MEDIA PRO SRL, la comanda PNL TELEORMAN, cod AEP 11200025

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here