Eugen Pîrvulescu este susținut de premierul Ludovic Orban în cursa pentru președinția Consiliului Județean

0

Președintele PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu, va fi candidatul partidului la președinția Consiliului Județean, la alegerile locale, iar în cursa electorală acesta va fi susținut de premierul României și, totodată, președintele PNL, Ludovic Orban.

În cadrul unei întâlniri care a avut loc, astăzi, la Palatul Victoria, senatorul Eugen Pîrvulescu, secretarul general adjunct al Guvernului Cristi Barbu și premierul Ludovic Orban au discutat atât probleme care țin de gestionarea pandemiei de COVID-19 și de proiecte de investiții necesare în localitățile din județ, cât și despre pregătirea organizației pentru alegeri, dar și despre protocolul cu foștii membri ai ALDE, în frunte cu deputatul Ică Calotă, care vor fi acceptați în PNL.

Astăzi, la Palatul Victoria, am avut o întâlnire cu prim-ministrul Ludovic Orban și secretarul general adjunct al Guvernului, Cristi Barbu. Scopul întâlnirii a fost acela de a ne asigura că măsurile luate de Executiv, pentru perioada stării de alertă, vor fi riguros implementate și aplicate în județul Teleorman, în a putea combate răspândirea acestui virus periculos, astfel încât populația județului să fie în siguranță și protejată, iar tratarea pacienților infectați cu COVID-19 să rămână o prioritate în continuare.

Totodată, am mai discutat despre proiectele de dezvoltare a localităților din Teleorman, de implementarea proiectelor de înființare a rețelelor de aducțiune și distribuție gaze naturale, cât și despre alte proiecte de importanță majoră pentru județ.

Discuțiile de natură politică pe care le-am purtat cu premierul Ludovic Orban și secretarul general adjunct al Guvernului, Cristi Barbu, au scos în evidență faptul că se vor implica total și mă vor susține în totalitate pentru a câștiga alegerile locale în Teleorman, în toamna acestui an, și, implicit, pentru a câștiga președinția consiliului județean, astfel încât după 30 de ani de administrare păguboasă și clientelară a județului, PSD să fie înlăturat de la guvernarea locală, iar județul să poată fi dezvoltat sănătos, prin politici liberale, de către o administrație liberală. De asemenea, în urma acestor discuții a fost finalizat protocolul de acceptare și primire în partid a membrilor ALDE”, spune președintele PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here