Elevii din Teleorman se întorc la școală, de mâine

0

Cei mai mulți dintre preșcolarii și elevii școlilor din Teleorman se întorc în bănci începând de miercuri, decizia fiind luată de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență.

Pentru 40 de unități de învățământ rămâne însă în vigoare Scenariul 2, care prevede participarea zilnică, cu prezență fizică, a tuturor preșcolarilor și elevilor din învățământul primar, a elevilor din clasele a VIII-a și a XII-a, a XIII-a și a celor din anii terminali din învățământul profesional și postliceal, precum și a elevilor din învățământul special, indiferent de clasă, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție; participarea zilnică, în sistem online, a elevilor din celelalte clase/ani de studiu. Este vorba, în acest caz, de localitățile în care rata de îmbolnăvire este mai mare de 1 la mia de locuitori.

Lista localităților din Teleorman și a modului în care se vor derula cursurile începând de miercuri poate fi vizualizată accesând următoarea adresă de internet: https://tr.prefectura.mai.gov.ro/wp-content/uploads/sites/24/2021/05/Anexa-HCJSU-nr.40-din-18-mai-2021.pdf.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here