Drumul care leagă Izvoarele de Zimnicea a intrat într-un amplu proces de reabilitare

0

Drumul care leagă localitatea Izvoarele de orașul Zimnicea, unul intens tranzitat, dar care nu a beneficiat de lucrări de întreținere de mult timp, a intrat, în sfârșit, într-un amplu proces de reabilitare, la finalul căruia participanții la trafic vor beneficia de condiții optime de circulație.

Au participat la demararea lucrărilor secretarul general adjunct al Guvernului, Cristi Barbu, și senatorul PNL Eugen Pîrvulescu, cei doi lideri liberal dând asigurări că astfel de lucrări vor mai avea loc, în perioada următoare, și pe alte drumuri din județ, pe care “alții doar s-au făcut că lucrează”.
„Așa cum am promis cu ceva timp în urmă, câteva drumuri importante pentru traficul rutier din județul Teleorman vor intra în reabilitare totală și am început cu drumul Izvoarele-Zimnicea datorită faptului că de foarte mulți ani nimeni nu și-a îndreptat atenția către acest drum. Promiteam cu două săptămâni în urmă, într-o conferință de presă, alături de colegul meu Eugen Pîrvulescu, că ne vom apuca în cel mai scurt timp de treabă și iată că astăzi suntem aici, unde primele mașini vor ajunge în circa jumătate de oră, și îl vom finaliza cam până pe 1 august, 10 august maxim, după care ne vom apuca de drumul București-Alexandria sau mai bine zis de Alexandria-București pentru că vom începe cu drumul de la Alexandria la București. Așa cum promiteam în urmă cu două săptămâni, vom face jumătate de bandă în stânga, o jumătate de bandă în dreapta, unde să circulăm și noi teleormănenii în condiții cât de cât normale”, a declarat Cristi Barbu.

La rândul său, Eugen Pîrvulescu a precizat că astfel de investiții vor fi demarate în continuare în județul Teleorman.
„Asta înseamnă un Guvern care se preocupă de bunul mers al cetățenii din Teleorman. Îi mulțumesc în primul rând premierului Ludovic Orban și colegului meu Cristi Barbu pentru că, într-adevăr, în timp ce alții astăzi sunt în poezii și discuții prin conferințe de presă, noi ne-am apucat de treabă. În proiectul meu pentru Consiliul Județean, atunci când vom merge în campanie vom spune oamenilor ceea ce facem, într-un termen foarte scurt echipele au fost mobilizate, Ministerul Transporturilor la fel, în așa fel încât acest drum, unde doar s-a făcut cineva că se joacă, se lucrează pe el astăzi, iar prin procesul acesta de asfaltare dăm siguranță în trafic, dăm un parcurs mai bun pentru șoferii din această zonă, în așa fel încât și drumul acesta să intre într-o reabilitare mult mai bună. Cu siguranță vor fi în perioada următoare investiții în Teleorman, în proiectul nostru pentru Consiliul Județean, alături de Guvernul României, nu ne gândim decât să facem bine cetățenilor din acest județ”, a spus Eugen Pîrvulescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here