Două ordine de protecție, emise de polițiștii teleormăneni. Bãrbat în vârstã de 70 de ani din Rosiori de Vede și-ar fi amenințat soția cu acte de violențã.

0

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Roșiori de Vede au întocmit un dosar penal sub aspectul sãvârșirii infracțiunii de violențã în familie și au emis ordin de protecție provizoriu în cazul unui bãrbat în vârstã de 70 de ani din localitate, care și-ar fi amenințat soția cu acte de violențã.

Sâmbătă, 18 iulie, în jurul orei 19:00, polițiștii au fost sesizați prin apel la numãrul de urgențã 112, de cãtre o femeie din municipiul Roșiori de Vede, cu privire la faptul cã soțul sãu se manifestã agresiv. Din primele cercetãri, polițiștii au stabilit cã, pe fondul consumului de alcool, bãrbatul și-ar fi amenințat soția, o femeie în vârstã de 67 de ani, creându-i acesteia o stare de temere. În cauzã a fost întocmit dosar penal și a fost emis ordin de protecție provizoriu.

Un alt ordin de protecție provizoriu a fost emis de cãtre polițiștii din cadrul Secției nr. 11 Poliție Ruralã Gãlãteni, sesizați de cãtre o femeie în vârstã de 46 de ani din comuna Tãtãrãștii de Jos despre faptul cã a fost agresatã de cãtre soț.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au stabilit cã, în timp ce se aflau la domiciliu, bãrbatul în vârstã de 44 de ani și-ar fi agresat fizic soția, ca urmare a unor discuții contradictorii referitoare la consumul de alcool, lovind-o cu palmele la nivelul capului și al pieptului. În cauzã a fost întocmit dosar penal sub aspectul sãvârșirii infracțiunii de violențã în familie, totodatã fiind emis ordin de protecție provizoriu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here