Dincolo de aparente

0

Dincolo de aparentele vietii politice exista si adevar, dar si scenarii bine instrumentate create in scopul defaimarii unei persoane prin construirea unei imagini negative menite sa canalizeze publicul pe un fagas paralel cu realitatea.

De foarte multe ori, prins in graba cotidianului, alegatorul este mult prea preocupat de propria-i suferinta, mult prea absorbit de propria-i viata ca sa mai aiba disponibitatea de a cauta adevarul prin mormanul de balastru pe care oamenii inregimentati politic si-l disputa pe buna dreptate sau, dimpotriva, si-l procura ca rod al imaginatiei bolbirosinde de orgoliile preamaririlor, aruncandu-l tintit in spatiul public.

Fireste ca, submediocritatea este terenul pe care se disputa aceasta lupta inegala a falsului, minciunii si manipularii. Si fireste ca, cetateanului ajunge, pana la urma, sa ii repugne toata aceasta pleava politica acaparatoare si pusa pe capatuit. Asa se face ca dezinteresul fata de clasa politica si, implicit, neexercitarea dreptului de vot se afla din ce in ce mai mult in optiunile oamenilor.

Insa oriunde ai vrea sa fugi, drag alegator, cineva tot va ajunge sa iti ingreuneze urcusul vietii, iar tu vei privi neputincios cum in jurul tau prapadul nu pare sa conteneasca sau, dimpotriva, altcineva va putea sa iti creeze sanse la a-ti fauri o viata asa cum ti-o doresti. Prin urmare, trebuie sa ai rabdarea si intelepciunea de a alege rodul de pleava.

Iar aceasta alegere depinde de cat de mult iti propui sa afli adevarul. Pentru ca, dincolo de aparentele imbacsite de manipulari si minciuni, este in joc destinul tau si al copiilor tai, pentru care responsabil esti doar tu, caci esti singurul stapan al vietii tale.

In materialul video poti afla o parte din adevarul lui Teodor Nitulescu, candidat la presedintia Consiliului Judetean Teleorman, omul politic despre care s-au spus si scris multe, adevaruri sau intoxicari.

A luptat cu adversari politici, initial coechipieri de partid, care l-au dorit doborat prin orice mijloace, caci idealurile sale politice si administrative contraveneau intereselor lor personale sau de grup.

Insa adevarului nu-i place sa ramana ascuns prea mult timp si, mai devreme sau mai tarziu, va dainui stralucitor! Alege cu responsabilitate! Alege-ti viata!

Executat de LPV MEDIA PRO SRL, la comanda PER TELEORMAN, CUI mandatar financiar 21200195

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here