Dan Ghena, primarul de la Izvoarele: “Am încredere în cetățenii din Izvoarele, care sunt partenerii mei în acest important proiect care își propune dezvoltarea localității”

0

Dan Ghena este primarul PSD al Comunei Izvoarele, din anul 2016, când alegătorii i-au acordat votul de încredere, iar în timpul scurs de la preluarea madatului le-a demonstrat celor care l-au ales că nu au greșit.

În cei patru ani de zile de când se află la conducerea administrației locale de la Izvoarele, primarul Dan Ghena a reușit să finalizeze investiții importante pentru comună, respectiv: înființarea și extinderea sistemului de alimentare cu apă potabilă, reabilitarea drumului spre Barajul Saivane, modernizarea și asfaltarea a 6,3 km de drumuri comunale, realizarea unui sistem de supraveghere video în comună, decolmatarea pârâului Izvoarele, achiziționarea unei centrale termice în dispensarul uman din localitate, pietruirea drumurilor comunale, amenajarea unui spațiu pentru pescuit sportiv și de agrement.

Realizări importante pentru o comună ca Izvoarele, indiferent de cât de critic este ochiul care judecă. Pentru oameni este important să știe că se pot branșa la un sistem de apă potabilă, că nu trebuie să meargă până la genunchi în noroi atunci când plouă sau să știe că, dacă au o problemă de sănătate și merg la doctorul din comună, nu tremură de frig până ies din dispensar. Însă lucrurile bune începute în 2016 trebuie continuate, spune Dan Ghena, care vine în fața alegătorilor din Izvoarele pentru a le cere votul de încredere pentru un nou mandat, tot cu susțineresa PSD.

“Eu am încredere în domnul președinte Adrian Gâdea, am încredere în capacitatea PSD de a mă ajuta să duc la îndeplinire obiectivele pe care mi le-am propus, am încredere în echipa mea de consilieri locali și am, în primul rând, încredere în cetățenii din Izvoarele, care sunt partenerii mei în acest important proiect care își propune dezvoltarea localității”, ne-a spus Dan Ghena, candidatul PSD la Primăria Izvoarele.

Pentru următorii patru ani, Dan Ghena și-a propus să continue investițiile utile locuitorilor din Izvoarele, așa că după sistemul de alimentare cu apă, urmează realizarea sistemului de canalizare. De asemenea, primarul Dan Ghena pune accent pe modernizarea tuturor drumurilor de interes local, pe dalarea șanțurilor, precum și pe realizarea unei platforme pentru gunoiul de grajd și preluarea acestuia de la crescătorii de animale. Mai mult, printre prioritățile primarului se regăsesc și renovarea și reabilitarea clădirilor instituțiilor publice, reabilitarea, modernizarea și extinderea Căminului Cultural, reamenajarea Centrului Civic și achiziționarea de utilaje și echipamente pentru efectuarea lucrărilor de gospodărire a localității.

Poate că pentru unii sunt obiective mici, dar pentru mine este important ca ceea ce le promit oamenilor să poată fi realizat. Nu vin cu promisiuni mărețe doar de dragul de a promite. Cred că în cei patru ani am demonstrat că nu s-au înșelat când mi-au acordat votul de încredere. Mi-aș dori să rămână în continuare alături de mine, pentru a putea merge mai departe cu investițiile în localitatea noastră”, ne-a spus Dan Ghena, primarul localității Izvoarele și candidatul PSD pentru Primărie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here