Dan Ghena, primarul comunei Izvoarele: “Comuna face pași importanți către digitalizare!”

0

Comuna Izvoarele face pași concreți pentru a deveni o comuna europeană, odată cu operaționalizarea unor noi servicii online, pentru eficientizarea și simplificarea interacțiunii autorității locale cu cetățenii. Concret, este vorba despre patru noi secțiuni, puse la dispoziția cetățenilor, și anume “Verificare solicitări”, “Sesizări”, “Formulare online” și “Monitorul Oficial Local”, potrivit primarului de la Izvoarele, Dan Ghena .

“Noile aplicații online, disponibile prin portalul e-Guvernare Regista, pot fi accesate din https://izvoareletr.regista.ro/ și oferă următoarele facilități: Depuneri cereri online pentru diverse solicitări, Depuneri sesizări pe harta digitală a comunei Izvoarele, Verificare în timp real a stadiului solicitărilor (depuse după data de 13.04.2021), Consultare documente de interes public în cadrul secțiunii Monitorul Oficial Local”, a precizat primarul PSD Dan Ghena.

Edilul șef al localității Izvoarele mai spune și că portalul public e-Guvernare este sincronizat cu aplicația de management al documentelor Regista, care facilitează procesarea cererilor, dar în același timp ușurează și procesul de depunere a acestora.

“Primăria Comunei Izvoarele își respectă angajamentul față de cetățeni și continuă procesul de digitalizare pentru a oferi cetățenilor soluții eficiente de comunicare și interacțiune cu administrația publică locală!”, le transmite Dan Ghena cetățenilor de la Izvoarele, pe care îi invită să-și creeze conturi pe portalul https://izvoareletr.regista.ro/ , unde pot depune solicitările online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here