Crește numărul persoanelor confirmate cu CORONAVIRUS în TELEORMAN. Cinci cazuri noi au fost confirmate

0

Potrivit celei mai recente informări a Grupului de Comunicare Strategică, cinci cazuri noi de infecție cu virusul SARS-CoV-2 au fost confirmate, la nivelul județului Teleorman. Astfel că numărul de cazuri înregistrate până vineri, 22 mai, a ajuns la 124. Pentru ziua de joi, 21 mai, în dreptul județului Teleorman erau trecute 119 cazuri de infecție cu noul coronavirus.

Conform raportării Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Teleorman (CJCCI), în centrele de carantină funcționale la nivelul județului, erau cazate, joi după-amiază, 107 persoane. În ceea ce privește persoanele izolate la domiciliu, numărul acestora a ajuns la 675.

Pe teritoriul României, până la data de 22 mai, au fost confirmate 17.712 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 10.777 au fost declarate vindecate și externate. De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 127 de noi cazuri de îmbolnăvire. La ATI, în acest moment, sunt internați 200 de pacienți. Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 8.968 de  persoane. Alte 48.643 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală. Până în prezent, la nivel național, au fost prelucrate 352.647 de teste.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here