Credincioșii se vor putea închina la Mâna caldă a Sfintei Mironosițe Maria Magdalena, cu ocazia sfințirii bisericii Mănăstirii Pantocrator

0

Cu ocazia sfințirii bisericii Mănăstirii Pantocrator, credincioșii din județ și nu numai vor avea ocazia să se închine “Mâinii Stângi a Sfintei Maria Magdalena”, ce va fi adusă de la Sfântul Munte Athos de o delegație condusă de Arhimandritul Elisei, starețul Mănăstirii Simonospetra.

După șase ani, Cinstita mâna va ajunge la Mănăstirea Pantocrator, vineri 24 septembrie, ora 18.00, și va rămâne până marți, 28 septembrie. În această perioada credincioșii se pot închina în fiecare zi între orele 6:00-2:00 (în cazul în care vor fi credincioși moaștele vor fi expuse 24/24 spre închinare).

Mai mult, duminică, 26 septembrie, credincioșii, atât bărbați cât și femei, vor putea intra și se vor putea închina în Sfântul Altar, acest lucru fiind posibil până în ziua de 1 octombrie 2021.

“Vă așteptăm să primiți binecuvântare de la Sfânta Mironosiță Maria Magdalena și să vă atingeți de mâna ei cea caldă cu care L-a atins pe Domnul în dimineața Învierii! Sfânta să ne dăruiască tuturor pace, vindecare și bucuria de a-L întâlni pe Domnul Învierii”, transmit reprezentanții Mănăstirii Pantocrator

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here