Costel Barbu, candidatul PNL pentru Camera Deputaților: “România, sub Guvernare Liberală, are toate motivele să privească cu speranță spre viitor”

0

Costel Barbu, candidatul PNL pentru Camera Deputaților, spune răspicat că în anul 2021 Guvernul Orban nu va mări taxele și impozitele, în ciuda speculațiilor lansate în spațiul public. Acesta mai spune și că, în anul 2021, PNL va asigura și banii necesari pentru a susține creșterea pensiilor și pentru a face față cheltuielilor de personal și cheltuielilor sociale.

“România, sub Guvernare Liberală, are toate motivele să privească cu speranță spre viitor

Chiar dacă este campanie electorală și unii politicieni exagerează în declarații, fac un apel la echilibru, la corectitudine, la adevăr pentru toți candidații și toate partidele care au intrat în cursa pentru Parlamentul României.

Minciunile PSD nu aduc niciun serviciu, nimănui. Dezinformează, creează panică și produc îngrijorare.

Românii nu au nevoie de un stres în plus. Românii au nevoie să li se spună adevărul!

Una dintre minciunile împrăștiate de propaganda social-democrată se referă la planul PNL de a mări, anul viitor, prin Legea bugetului, taxele și impozitele.

#PNL și premierul Ludovic Orban nu pregătesc creșteri de taxe și impozite pentru anul viitor!

Răspunsul premierului Orban în fața Parlamentului a fost clar și răspicat. Mai mult, PNL va asigura banii necesari pentru a susține creșterea pensiilor și pentru a face față cheltuielilor de personal și cheltuielilor sociale.

Dar, este nevoie ca Parlamentul să fie responsabil și să nu mai adopte legi populiste, care generează cheltuieli suplimentare, fără să fie asigurate resursele financiare necesare susținerii acestor cheltuieli, mai ales în an de criză economică.

Anul 2021 este anul relansării economice, este primul an dintr-o perioadă de ample investiții necesare revenirii din criză și dezvoltării economice. Avem la dispoziție peste 80 de miliarde de euro fonduri europene! Pe care le vom atrage în investiții inteligente pentru români.

După 1 an de #GuvernareLiberală și la 8 luni de la declararea pandemiei de coronavirus, România are toate motivele să privească cu speranță spre viitor.

– În România, scăderea economică pe semestrul I a fost de 3,9 față de 12, cât a fost la nivel european.

– La șomaj, rata în Europa este de 7,5, în timp ce în România este de 5,3, ceea ce înseamnă că numărul de angajați a crescut.

– PNL a acordat despăgubiri pentru secetă.

– PNL a alocat 7,2 miliarde de lei pentru păstrarea locurilor de muncă și în sprijinirea angajatorilor în perioada pandemiei Covid-19. De aceste măsuri au beneficiat 1,4 milioane de români.

– Încasările la buget, în ceea ce privește TVA, au crescut cu 10 la sută.

– A crescut absorbția fondurilor europene cu 3,2 miliarde de euro, de la 5,6 miliarde de euro, la 8,8 miliarde de euro, ceea ce înseamnă o creștere de peste 57% a absorbției fondurilor europene, într-un singur an.

România are nevoie de stabilitate și responsabilitate din partea noastră pentru a se dezvolta!”, susține secretarul general adjunct al Guvernului, Costel Barbu.

Realizat de LPV MEDIA PRO SRL, la comanda PNL TELEORMAN, cod mandar financiar 11200025

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here