Cornel Gogan este noul președinte ales al PNL Videle

0

Organizația PNL Videle și-a ales, duminică, noua conducere. Pentru funcția de președinte a candidat și a fost votat de 69 din cei 72 de liberali prezenți, Cornel Gogan. Au fost aleși de asemenea și cei patru vicepreședinți ai PNL Videle, cu care Cornel Gogan va face echipă alături de vicepreședintele de drept, Valentin Popescu, viceprimarul orașului Videle. Pentru funcțiile de vicepreședinți au fost aleși Cristina Dorobanțu, Cristian Nicodim, Constantinescu Florică și Costel Toc.

“Vreau să vă asigur că, de mâine încolo, organizația PNL Videle va fi deschisă pentru toți tinerii din orașul Videle, vreau să vă asigur că nu voi ține cu dinții de această poziție pentru a-mi declara candidatura la Primăria Videle. Singurul meu obiectiv este ca PNL să câștige Primăria Videle. După mai bine de două mandate, în orașul Videle nu se întâmplă nimic bun. (…) Nu am de gând să iau această organizație pe persoană fizică, nu mă interesează altceva decât ca în 2024 PNL să aibă primar în orașul Videle. Vă mulțumesc pentru ați fost, astăzi, alături de mine, că mi-ați acordat votul de încredere și vă asigur că vom fi o echipă pentru Videle și pentru videleni! “, a spus, la finalul alegerilor, Cornel Gogan.

Prezent la întâlnire, Eugen Pîrvulescu, președintele PNL Teleorman a spus că, după data de 25 septembrie, când se vor termina alegerile interne din partid, va începe, în mod concret, o campania susținută în care PNL va demonstra de ce este alternativa sănătoasă la administrația PSD, dar nu oricum, ci cu proiecte concrete pentru comunitate.

“Vă promit că, după 25 septembrie, când o să terminăm alegerile la nivel național, cu siguranță ne vom pune pe treabă și vom începe să facem opoziție la primarul PSD și ne vom apuca de proiecte pe care noi să le aducem, ca și Guvern liberal, alături de președintele de organizație și de consilierii locali, în așa încât orice promovăm la Videle să se vadă că este mâna PNL. Vor fi ani grei și de data aceasta vă spun că mă voi implica direct, împreună cu președintele organizației și cu Biroul Politic și cu consilierii locali și cu viceprimarul, în așa fel încât să aveți sorți de izbândă. Vom face o analiză clară a tot ceea ce înseamnă organizația Videle, pentru a demara campania din 2024, și asta din toamna acestui an”, le-a spus Eugen Pîrvulescu liberalilor prezenți la Videle.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here