Concurs de îndemânare pe bicicletă și role, organizat de Primăria Alexandria în cadrul campaniei de conștientizare privind siguranța rutieră

0

Primăria Alexandria a lansat campania de conștientizare publică privind siguranța rutieră, care se adresează tuturor categoriilor de participanți la trafic și se va derula pe tot parcursul implementării proiectului “O mai bună conexiune a orașelor Alexandria și Cherven Bryag la TEN-T”, derulat în cadrul Programului Interreg V-A România – Bulgaria, transmite municipalitatea.

Prima etapă a campaniei a fost organizată în perioada 18 mai– 09 iunie, si a avut ca public țintă preșcolarii grupelor mari din toate grădinițele din municipiu – 315 copii.

Campania de conștientizare privind siguranța rutieră s-a finalizat printr-un concurs de îndemânare pe bicicletă și role, în Parc Pădurea Vedea.

Toți preșcolarii au primit premii de participare, jocuri instructiv educative cu tematică rutieră iar câștigătorii au primit și accesorii pentru circulația în siguranță pe bicicletă.

În prezent, proiectul este la faza de evaluare a ofertelor depuse de ofertanți, privind execuția lucrărilor, pentru străzile: str. Turnu Măgurele, str. Alexandru Ghica, str. Meșteșugari, str. Dunării (parțial), str. Fabricii (550,2 m)., str. Turnu Magurele – de la OMV până la centură, str. Alexandru Ghica – de la Str. București – până la capăt spre Filatură, str. Meșteșugari – de la str. Al Ghica până la str. Dunării, str. Dunării – de la Filatură până la Poroschia și în zona O.M.V. Peco, str. Fabricii – de la str. Dunării până la str. Mircea cel Bătrân.

Primăria Alexandria mulțumește pentru colaborare Inspectoratului Județean de Poliție Teleorman, Serviciului Rutier, Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității și Poliției Municipiului Alexandria.

Proiectul “O mai bună conexiune a orașelor Alexandria și Cherven Bryag la TEN-T”, cofinanțat de U.E. prin F.E.D.R., în cadrul Programului Interreg V-A România – Bulgaria, Axa Prioritară 1- O regiune mai bine conectată, Obiectivul specific 1.1 – Îmbunătățirea cooperării, a planificării și dezvoltării sistemului rutier trasnfrontalier pentru o mai bună conexiune la rețaua de transport TEN-T, Cod Proiect ROBG-306, “Better Connection of Alexandria and Cherven Bryag to TEN-T”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here