Cinci victime în urma unui accident rutier grav, la Peretu

0

Un alt accident rutier grav s-a produs, în noaptea de joi, de această dată pe E70, pe raza localității Peretu, unde, în urma impactului dintre două autoturisme au rezultat cinci victime, dintre care una a rămas încarcerată.

Potrivit ISU Teleorman, cele cinci victime sunt, toate, persoane tinere. Una dintre acestea, șoferul unuia dintre autoturisme, a fost încarcerat, inconștient la sosirea salvatorilor, scos de pompieri cu ajutorul accesoriilor de descarcerare și preluat de echipajul Serviciului de Ambulanță cu medic. Ceilalți patru tineri au fost conștienți și cooperanți, cu multiple traumatisme, au primit primul ajutor calificat și au fost transportați la UPU Alexandria.

Misiunea a continuat cu asigurarea măsurilor P.S.I și îndepărtarea caroseriilor de pe carosabil astfel încât circulația să se poată desfășura în condiții de siguranță.

La fața locului s-au au intervenit pompierii militari roșioreni, cu o descarcerare, o mașină de stingere și o ambulanță SMURD, iar Serviciul de Ambulanță Teleorman cu patu echipaje, unul dintre acestea cu medic.

Cazul a rămas în atenția poliției, pentru cercetări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here