Cinci candidați susțin proba scrisă a concursului pentru directori în sesiunea suplimentară; Rezultele finale de la proba scrisă – afișate miercuri

0

16 contestații au fost depuse, în perioada 15-17 octombrie, de candidații nemulțumiti de nota obținută la proba scrisă a concursului pentru directori și directori adjuncți de școli, transmite Inspectoratul Școlar Județean Teleorman. Soluționarea acestora se desfășoară în perioada 18-20 octombrie, urmând ca rezultatele finale ale examenului scris să fie afișate miercuri, 20 octombrie.

Proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat a avut loc vineri, 15 octombrie, iar din județul Teleorman s-au înscris 183 de candidați. Au fost prezenți la proba scrisă 170 dintre aceștia, în timp ce cinci candidați au fost amânați, iar opt au abesentat.
Au luat note mai mari de 7, care să le asigure accesul mai departe la proba de interviu, 111 candidați (65,3%), iar alți 29 (34,7%) au fost respinși, conform datelor centralizate înainte de soluționarea contestațiilor.

Pentru candidații confirmați cu COVID-19 sau cei din izolare, va fi organizată, pe data de 28 octombrie, o sesiune specială a probei scrise la care vor avea acces doar candidații care au transmis comisiei județene până joi, 14 octombrie 2021, ora 16:30, o solicitare însoțită de raportul medical/decizia de carantinare, eliberate de DSP, prin care aceștia sunt plasați în izolare/carantină ca urmare a contractării virusului SARS-CoV-2 sau al contactului direct cu o persoană infectată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here