Casa Județeană de Pensii face angajări pentru recalcularea pensiilor – 20 de posturi disponibile în Teleorman

0

Casa Județeană de Pensii (CJP) Teleorman scoate la concurs 20 posturi pe perioadă determinată, până pe 31 decembrie 2022, pentru recalcularea dosarelor de pensii din sistemul public. Astfel, organigrama a fost suplimentată cu 20 posturi dintre care 16 sunt de consilier debutant, iar alte patru de referent debutant.

Pentru posturile de consilier sunt solicitate studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență în domeniile științe economice, științe juridice sau științe administrative, precum și în domeniile de licență matematică, fizică sau informatică, în timp ce pentru posturile de referent cei interesați trebuie să aibă studii liceale, respectiv studii medii liceale, finalizate cu diplomă de bacalaureat.

Dosarele pentru înscrierea la concurs se depun în zilele de vineri, 27 august, și luni, 30 august, la sediul Casei Județene de Pensii Teleorman, din Alexandria, str. Dunării Nr.1, la ghișeul 3. Pe 31 august va avea loc etapa de selecție/verificare a dosarelor, în timp ce proba scrisă este programată pentru ziua de 6 septembrie, ora 10.00. De asemenea, interviul se susține în termen de 4 zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise.

Toate informațiile necesare, inclusiv bibliografia de concurs, au fost afișate atât la sediul instituției, cât și pe site, la http://www.pensiiteleorman.ro/pdf/concursuri/06-09-2021/anunt_concurs.pdf

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here