Carmen Dan revine în prim-planul politicii din Teleorman; Partidul susținut de Liviu Dragnea prinde contur în județ

0

Fostul ministru de Interne Carmen Dan este persoana de contact a Alianței Pentru Patrie la nivelul județului Teleorman, au anunțat, joi seară, reprezentanții formațiunii politice. Alături de aceasta, ca persoane de contact pentru Teleorman mai sunt Cristiana Alcea, fost consilier județean PSD, plecată cu „cântec” din partid, dar și Gina Frumosu.

La nivel național, au fost furnizate date de contact pentru 10 dintre județe, acesta fiind începutul după cum spun reprezentanții formațiunii politice.

După ce, în urmă cu câteva zile, fostul președinte PSD Liviu Dragnea a anunțat, oficial, înființarea unui nou partid, unul care “s-a născut din lacrimi, deznădejde şi din suferinţă”, sunt făcuți pași concreți în creșterea noii formațiuni politice la nivel național. De altfel, recent, liderii partidului, prin vocea fostului secretar general al PSD Codrin Ștefănescu, au anunțat înființarea de organizații în toate județele țării.

La nivelul județului Teleorman, potrivit unor surse, se discută deja că nume grele din PSD, dar și din alte formațiuni politice, între care și PNL, vor face trecerea către noul partid.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here