Candidații PRO România, prezenți la Roșiorii de Vede și Turnu Măgurele

0

Peste câteva zile începe, în mod oficial, campania electorală pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie, iar între timp partidele politice au început pormovarea candidaților cu care intră în competiția electorală care va da cei cinci deputați și cei doi senatori ai județului Teleorman.

În acest sens, candidații PRO România au mers, zilele trecute, la Roșiorii de Vede și la Turnu Măgurele, pentru a discuta cu alegătorii despre proiectele partidului pentru județul Teleorman și despre fuziunea dintre ALDE și Pro România, în urma căreia a rezultat un singur partid sub umbrela căruia se va intra în alegeri.

“Împreună cu un grup de 30 membri și simpatizanți ai PRO ROMÂNIA, am mers, la Roșiorii de Vede și la Turnu- Măgurele, pentru a distribui pliante cu mine și cu Gabriel Crîngeneanu, dorind să ne facem cunoscuți de către roșioreni, dar și de către turneni, în ipostaza noastră de candidați la Parlament.

Un alt lucru, extrem de important, pe care l-am făcut, a fost acela de a informa cetățenii că ALDE și PRO ROMÂNIA au fuzionat și că formează un singur partid: Partidul PRO ROMÂNIA.

Victor Ponta și Călin Popescu Tăriceanu și-au dat mâna și acum formeaza o singură echipă, facând parte din același partid.

Într-o discuție purtată, săptămâna trecută, cu domnul Călin Popescu Tăriceanu, acesta îmi spunea:”Victor întotdeauna a fost om de onoare cu mine și, indiferent ce am stabilit împreună, el și-a păstrat cuvântul dat”. I-am spus că am remarcat cum presa, de fiecare dată, a subliniat respectul pe care și domnul Victor Ponta i l-a arătat dumnealui și mi-am exprimat opinia potrivit careia unirea face puterea în urma fuziunii”, spune candidatul PRO România la Camera Deputaților, Samuel Calotă, prin intermediul unui mesaj pe pagina sa de Facebook.

Pentru Senat, vor candida din partea PRO România, Gabriel Crîngeneanu, care este urmat de Olivian Delcea, Sandu Sorinel și Geanina Gâdea.

Pentru Camera Deputaților, lista este deschisă de Samuel Calotă, care este urmat de Geanina Rusin, Mihaela Stian, Alin Gheorghe, Romică Soreață și Ionel Dinu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here