Campania “Teleorman, județ curat” la Drăgănești Vlașca; Ciprian Ciuperceanu: “Am reușit, încă o dată, să dăm dovadă de implicare și spirit civic”

0

Acțiunea de ecologizare “Teleorman, județ curat”, inițiată de senatorul PNL Eugen Pîrvulescu, a fost demarată miercuri, în prezența Ministrului Mediului, Barna Tánczos, care a fost prezent în localitatea Drăgănești-Vlașca. Activitatea în cadrul căreia au fost adunate gunoaiele aruncate la întâmplare de cei mai puțin responsabili a fost organizată la nivelul întregului județ, iar la inițiativa liderului PNL Teleorman au răspuns aproximativ 70 dintre autoritățile locale din județ.

Despre activitate, primarul de la Drăgănești Vlașca, Ciprian Ciuperceanu spune că reprezintă o dovadă de spirit civic și implicare, dar și că la nivelul localității pe care o conduce au loc, periodic, astfel de acțiuni de ecologizare.

Am reușit, încă o dată, să dăm dovadă de implicare și spirit civic, prin participarea la Acțiunea „Teleorman, județ curat”. Împreună cu Domnul Barna Tánczos, în calitate de Ministru al Mediului Apelor și Pădurilor, Domnul Senator Pîrvulescu Eugen, reprezentanți ai instituțiilor publice: Agenția de Mediu Teleorman, Garda de Mediu Teleorman, Sistemul de Gospodărire al Apelor Teleorman, ADI Teleorman – Managementul Deșeurilor, funcționari ai primăriei și cetățeni am desfășurat activități de curățenie pe raza comunei Drăgănești-Vlașca.
Avem nevoie, mai mult ca niciodată, să ne susținem reciproc, pentru a trăi în mod civilizat și în condiții optime. Mulțumesc tuturor celor care s-au mobilizat și au susținut această initiațivă”, a spus primarul de la Drăgănești Vlașca, Ciprian Ciuperceanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here