Bilanțul finalului de săptămână pentru polițiștii teleormăneni: 41 de permise reținute, dosare penale pentru violență în familie și amenzi de peste 170.000 de lei

0
Polițiști din Roșiori de Vede, condamnati pentru luare de mită

Polițiștii teleormăneni au fost în teren, la final de săptămână, în vederea asigurării unui climat optim de ordine și siguranță publică, protejării patrimoniului și drepturilor și libertăților persoanelor, răspunzând nevoilor cetățenilor.

Astfel, în perioada 23 – 25 octombrie, polițiștii au intervenit la peste 280 de evenimente, dintre care nu mai puțin de 260 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență – 112.

Totodată, în urma activităților preventive desfășurate, pentru neregulile constatate polițiștii au aplicat peste 500 de sancțiuni contravenționale în valoare aproximativ 170.000 de lei, au reținut 41 de permise de conducere și au retras patru certificate de înmatriculare pentru diferite abateri de la normele privind circulația pe drumurile publice.

În perioada menționată au fost constatate 12 infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice, dintre care patru pentru conducere sub influența alcoolului, iar cinci pentru conducere fără permis. De asemenea, polițiștii din cadrul Secției nr. 8 Poliție Rurală Lunca au întocmit două dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie (Lița, Uda-Clocociov), în ambele cauze cercetările fiind continuate sub coordonarea unităților de parchet.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here