Au fost fnalizate lucrările pentru o nouă grădiniță la Drăgănești Vlașca, în cadrul căreia va funcționa și o grupă cu program prelungit

0

Lucrările pentru ridicarea unei noi grădinițe au fost finalizate la Drăgănești Vlașca, cu câteva zile de începutul noului an școlar și, poate cel mai important, în termenul legal.

Anunțul a fost făcut de primarul Ciprian Ciuperceanu, care a ținut să precizeze și că în cadrul grădiniției, începând cu data de 13 septembrie, va funcționa și o grupă cu program pelungit, între orele 08.00 – 18.00, de luni până vineri.

De asemenea, spune primarul de la Drăgănești Vlașca, până în prezent au fost depuse deja nu mai puțin de 30 de cereri de înscriere în această grupă.
Persoanele interesate de înscrierea copiilor la Grupa cu program prelungit se pot informa la Școala Gimnazială Drăgănești Vlașca.

“Un nou obiectiv promis în campania electorală a fost realizat. S-a finalizat, la termen, construirea unei grădinițe cu program normal, la standarde înalte.
Mai mult decât atât, a fost aprobată înființarea unei grupe cu Program Prelungit, începând cu data de 13 septembrie, care să funcționeze de la orele 08.00 până la orele 18.00, de luni până vineri, în incinta noii grădinițe. Până la acest moment au fost, deja, depuse 30 de cereri de înscriere în această grupă, ceea ce va putea fi, indirect, și în beneficiul părinților care își pot organiza mai bine timpul, fără grija celor mici.
La rându-i, într-un ambient prietenos, dotat cu mobilier nou și cu diverse materiale, preșcolarii vor putea petrece mai mult timp în grădiniță, jucându-se și învățând, sub suprvegherea unui personal calificat.
Totodată, preșcolarii vor beneficia de hrană caldă, asigurată și distribuită de o firmă de catering. Astfel, preșcolarii din grupa cu program prelungit, vor beneficia, pe perioada petrecută la grădiniță, de mic dejun, două gustări și masa de prânz. În plus, copiii vor mai beneficia și de asistență medicală.
Cei interesați de înscrierea copiilor la Grupa cu program prelungit se pot informa la Școala Gimnazială Drăgănești Vlașca.
În ceea ce privește proiectele viitoare pentru comuna noastră, vă vom ține la curent cu stadiile în care se vor afla acestea”, transmite Cirpian Ciuperceanu, primarul de la Drăgănești Vlașca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here