Aproape 30.000 de persoane s-au vaccinat cu ambele doze de vaccin anti-COVID în centrele din județ; numărul total de doze administrate se ridică la 75.804

0

29.761 de persoane s-u vaccinat cu ambele doze de vaccin anti-COVID în centrele de imunizare funcționale la nivelul județului Teleorman, de la debutul campaniei și până luni, 10 mai, se arată într-un comunicat de presă al Prefecturii Teleorman. Numărul total de doze de vaccin administrate începând cu data de 31 decembrie 2020, până în data de 10 mai, a ajuns la 75.804, 46.043 de persoane fiind vaccinate cu prima doză de ser anti-COVID.
De asemenea, pentru data de 10 mai au fost raportate vaccinate 1.417 persoane vaccinate, din care 479 cu prima doză, 918 cu a doua doză (rapel) și 20 cu serul produs de Johnson&Johnson.

Pentru a veni în sprijinul populației județului Teleorman, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Teleorman a aprobat în ședința de marți, 11 mai, desfășurarea Maratonului Vaccinării în perioada 14-16 mai, în intervalul orar 08:00-22:00, în municipiul Alexandria, în locația amenajată la Sala Polivalentă. Vor fi amenajate 4 fluxuri de vaccinare, serul folosit pentru imunizare fiind cel produs de Pfizer.
Persoanele care doresc să se vaccineze și au documente de identitate valabile se vor putea prezenta direct la centrul de vaccinare, fără programare, pe tot parcursul intervalului orar de funcționare.

Persoanele care se vor vaccina în cadrul maratonului de la Sala Polivalentă vor fi înregistrate direct în Registrul Electronic Național al Vaccinărilor (RENV) și vor primi adeverința de vaccinare, conform procedurilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here