Angajații Primăriei Alexandria au participat la o campanie de ecologizare derulată în municipiul reședință de județ

0

Primaria Alexandria a desfășurat joi, 25 februarie, o amplă acțiune de ecologizare a zonelor limitrofe din Municipiul Alexandria. La activitate au participat 80 de persoane, funționari din cadrul aparatului de specialitate al Primarului Victor Drăgușin, din serviciile publice și societățile Consiliului Local Alexandria.

Zonele vizate în vederea ecologizării au fost Zona de capăt a str. Dr. Stâncă, pe partea dreaptă mergând spre Pasarela peste Râul Vedea; Zona Izvor-Pasarela peste Râul Vedea; Zona de centură Alexandria-Poroschia; Zona platformei pentru depozitarea deșeurilor de grajd (centura Alexandria-Poroschia); Zona de capăt stada Agricultori (centura Alexandria-Poroschia).

În urma campaniei de ecologizare, realizată în data de 25.02.2021, au rezultat 4.920 kg. deșeuri reziduale și 350 kg. deșeuri selectabile, iar Primăria transmite că în perioada următoare vor fi organizate acțiuni de verificare privind depozitarea necontrolată a deșeurilor, de către cetățenii iresponsabili față de normele privind igiena mediului înconjurător, și vor fi aplicate totodată sancțiuni contravenționale, conform prevederilor legale în vigoare.

Totodată, Primăria Alexandria solicită sprijinul tuturor cetățenilor care sunt disponibili să se alăture acestor acțiuni, în vederea participării la viitoarele campanii de ecologizare, care vor fi organizate de către instituțiile abilitate cu atribuții în protejarea mediului înconjurător.
Reprezentanții Primăriei fac apel la cetățeni să semnaleze la DISPECERAT – 0800.801.986 (apel gratuit) orice posibilă încălcare a legii, de către concetățenii care își aruncă gunoiul în proximitatea zonelor de locuit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here