Amenzi de peste 90.000 de lei pentru încălcarea măsurilor de combatere a pandemiei de COVID-19

0

La nivelul județului Teleorman au fost continuate acțiunile de verificare a respectării măsurilor de protecție, pentru prevenirea și combaterea infectării, precum și limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2.
Astfel, nu mai puțin de 340 de efective din cadrul I.P.J. Teleorman, polițiști locali, jandarmi, precum și reprezentanți ai Inspectoratului Teritorial de Muncă, Direcției Sanitar-Veterinare, Direcției de Sănătate Publică și de la Protecția Consumatorului au acționat, la finalul săptămânii, în principal în zonele aglomerate din județ – piețe, târguri, centre comerciale, zone pietonale, unități de învățământ, dar și în trafic.
În cadrul celor 38 de acțiuni punctuale organizate au fost verificate peste 380 de obiective, au fost legitimate nu mai puțin de 1.200 de persoane și verificate peste 580 de autovehicule.
Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 271 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 90.000 de lei.

Autoritățile recomandă păstrarea distanțării fizice, purtarea măștii de protecție și evitarea expunerii la riscuri.

Este important ca fiecare persoană să aibă un comportament responsabil, să conștientizeze importanța măsurilor necesar a fi respectate în contextul situației actuale și să respecte recomandările autorităților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here