Adrian Gâdea și-a sărbătorit ziua de nume alături de bunicii de la Centrul pentru persoane vârstnice Cervenia

0

Președintele Consiliului Județean Teleorman, Adrian Gâdea, a mers, vineri, însoțit de decanul Facultății de Științe și Inginerie Alexandria, Ioana Panagoreț, și de viceprimarul Alexandriei, Ionela Ene, la Centrul pentru persoane vârstnice Cervenia, pentru a petrece câteva ore alături de bunicii care își petrec apusul vieții în instituția teleormăneană.

Fiind și ziua sa de nume, Adrian Gâdea nu a mers cu mâna goală la bunici, darurile duse de acesta și de colegele sale de partid aducând zâmbete pe chipurile bătrânilor din centru.

“Am sărbătorit împreună cu bunicii de la Centrul pentru persoane vârstnice Cervenia, Ziua de Sf. Ion, alături de colegele mele Ioana Panagoreț, decanul Facultății de Științe și Inginerie Alexandria și Ionela Ene, viceprimarul municipiului Alexandria.

Se spune că atunci când semeni iubire în viețile altora, bucuria va răsări în viața ta! Astăzi am cules cea mai frumoasă floare, bucuria și dragostea necondiționată, de la bunicii noștri dragi!”, este mesajul președintelui PSD Teleorman, Adrian Gâdea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here