Adrian Gâdea, președintele PSD Teleorman: PNL descurajează afacerile și gonește investitorii

0

Intr-o postare pe Facebook, Adrian Gâdea, presedintele PSD Teleorman acuză Guvernul Orban că „PNL descurajează afacerile și gonește investitorii iar România a devenit un loc ostil afacerilor după numai 7 luni de guvernare PNL”.

De asemenea, presedintele PSD Teleorman critica refuzul de a majora pensiile cu 40% în condiţiile în care majorarea este prevăzută în Legea Bugetului de Stat, lege pe care Guvernul şi-a angajat răspunderea.

„PNL descurajează afacerile și gonește investitorii. România a devenit un loc ostil afacerilor după numai 7 luni de guvernare PNL.

Numărul start-up-urilor a scăzut dramatic, percepția internațională se înrăutățește, investitorii străini fug din țară. Oficial România a retrogradat 7 locuri și ajuns pe poziția 45; a ieșit astfel din TOP 40 țări atractive pentru start-up business. Înaintea României se află multe ţări din regiune, inclusiv Ucraina (locul 29), Bulgaria (locul 32), Ungaria (37), Serbia (locul 42) şi Grecia (44).

Demisionați, guvernanți incompetenți! Economia României se sufocă cu voi!
https://www.economica.net/romania-coboara-7-locuri-in-clasa…

Liberalii își bat joc de copii, umilesc pensionarii şi demonstrează că sunt total indiferenți la nevoile lor!

Orban a anunţat că va ataca la CCR legea care obligă guvernul să plătească alocaţiile mărite imediat după respingerea ordonanței guvernului care amâna aplicarea legii. https://www.economica.net/alocatii-iunie-dublare-alocatii-a…

Liberalii au soluții doar pentru afacerile de partid, pentru pensionari și copii NU!
https://www.digi24.ro/…/orban-majorarea-pensiilor-cu-40-gre…

Asta îi mână în „luptă”!
Cum își permite guvernul atitudinea sfidătoare la adresa milioanelor de români pe care îi tot înjosesc? Pentru că instrumentul contestaţiei este folosit în interes politic, în defavoarea copiilor şi părinţilor din întreaga ţară.

Este total nejustificat refuzul de a majora pensiile cu 40% în condiţiile în care majorarea este prevăzută în Legea Bugetului de Stat, lege pe care Guvernul şi-a angajat răspunderea.

Detaliii: https://www.bursa.ro/premiera-in-politica-romaneasca-guvern…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here