Adrian GÂDEA, președinte PSD Teleorman: Resping categoric atacul brutal orchestrat la adresa mea și a conducerii organizației PSD Teleorman

0

Intr-o postare pe o retea de socializare, Adrian Gâdea, președintele PSD Teleorman, consideră „un atac brutal orchestrat la adresa mea și a conducerii organizației PSD Teleorman”, un articol apărut într-o publicatie teleormăneană și respinge orice acuzație potrivit căreia ar exista o înțelegere între PSD și PNL la nivel județean.

Cu privire la articolul sulfuros „Înțelegeri subterane între Gâdea și PNL?”, publicat în data de 10 iulie 2020, fără a fi însă asumat sub semnătură de niciun jurnalist al acestei publicații, doresc să fac următoarele precizări:

Resping categoric atacul brutal orchestrat la adresa mea și a conducerii organizației PSD Teleorman prin intermediul articolului menționat.

Consider că din goana acerbă după senzațional și în lipsa unor evenimente din această categorie, cu care să șocheze și să suscite interesul opiniei publice, în articolul menționat sunt vehiculate doar minciuni și sunt prezentate simple speculații drept realități, fapte care îmi aduc grave prejudicii de imagine.

Fără să îmi solicite un punct de vedere asupra subiectelor abordate și încălcând deontologia profesională, prin articolul respectiv se încearcă atât denigrarea PSD, cât și compromiterea imaginii mele publice, în poziția de candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Teleorman din partea PSD, precum și prezentarea deformată a activității mele politice.

În articol se susține eronat și vădit tendențios faptul că „Primarii pleacă unul după altul din partid, nu se știe exact din ce motive, însă sunt voci care spun că tocmai dezinteresul manifestat de Adrian Gâdea pentru soarta lor i-ar fi determinat să facă pasul către PNL, iar liderul rămâne fără reacție.”
În realitate, asupra primarilor PSD au fost exercitate presiuni din partea celorlalte partide politice care au în mod clar interese electorale și nu numai.

De asemenea, se insistă asupra unor aspecte care țin strict de strategia de campanie a unei formațiuni politice, despre care se afirmă în articol că ar fi o „atitudine mai mult decât suspectă” deși PSD Teleorman are dreptul de a-și prezenta la timpul stabilit în cadrul conducerii organizației județene a partidului, competitorii pentru alegerile viitoare.

Seria minciunilor sfruntate, aparent doar speculații, dar extrem de denigratoare și cu țintă directă la adresa mea și a conducerii PSD Teleorman se încheie retoric-interogativ printr-o altă abjecție: „Într-un astfel de context, greu de imaginat până nu demult, apare, inevitabil , întrebarea dacă nu cumva Adrian Gâdea a făcut un blat cu conducerea PNL Teleorman”. Ceea ce mă face să întreb și eu, retoric, de asemenea, oare ce îi mână în luptă pe jurnaliștii ziarului Teleormanul, care nu au nici măcar decența să își semneze articolul cu pricină?

Îmi exprim speranța ca în viitor să conteze mai mult adevărul și spre deloc știrile de senzație care sunt în fapt doar minciuni gogonate„, a scris Adrian Gadea pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here