Adrian Gâdea, președinte PSD Teleorman: “Alianța Austerității i-a umilit pe românii care au votat partidele din actuala Opoziție”

0

Camera Deputaţilor şi Senatul au adoptat, marţi, cu 234 de voturi „pentru” şi 170 „împotrivă”, proiectul legii bugetului de stat pe 2021, în forma iniţiată de Guvern, nefiind adoptate amendamente.

De altfel, rapoartele Comisiilor de buget-finanțe depuse la Birourile permanente ale celor două Camere ale Parlamentului arată că au fost respinse, în total, peste 3.500 de amendamente la proiectul bugetului de stat și trei la proiectul bugetului asigurărilor sociale de stat, acestea fiind depuse, în principal, de deputaţi şi senatori PSD, dar şi de parlamentari ai AUR.

O reacție la respingerea pe banda rulantă a amendamentelor parlamentarilor din opoziție a avut Adrian Gâdea, președintele PSD Teleorman. Astfel, susține Adrian Gâdea, prin respingerea amendamentelor propuse de aleșii PSD, “Alianța Austerității i-a umilit pe românii care au votat partidele din actuala Opoziție”. Totodată, mai spune acesta, este imposibil ca toate cele peste 3.500 de amendamente depuse de opoziție să fie greșite

“Ne revoltă AROGANȚA cu care alianța PNL, USR-Plus și UDMR a respins toate amendamentele opoziției. Alianța Austerității i-a umilit pe românii care au votat partidele din actuala Opoziție. Statistic vorbind este imposibil ca toate cele peste 3.500 de amendamente depuse de opoziție, să fie greșite. Este o mare aroganță din partea partidelor din Coaliția Austerității să pretindă că doar ele sunt în posesia adevărului, fără să țină cont și fără să asculte măcar alte puncte de vedere”, spune Adrian Gâdea, președintele PSD Teleorman.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here