Adrian Gâdea a preluat, oficial, funcția de președinte al Consiliului Județean; 14 consilieri PSD au depus jurământul, aleșii PNL au absentat de la ședință

0

14 dintre cei 15 consilieri care au revenit PSD dupa alegerile de pe 27 septembrie au depus, miercuri, jurământul, în cadrul ședinței de constituire a Consiliului Județean, prezidată de decanul de vârstă, consilierul județean Vlad Eugen Ovidiu, secondat de cei doi consilieri județeni, mai tineri, Nicodim Mircea și Pisică Mihai Adrian, așa cum prevede Codul Administrativ

Tot miercuri a depus jurământul și Adrian Gâdea, președintele ales al Consiliului Județean Teleorman. În urma alegerilor locale, liberalilor le-au revenit 17 din cele 32 de mandate de consiglieri județeni, însă toți aleșii PNL au absentat de la ședința de miercuri. La ceremonie a participat și Nicoleta Voicu, subprefectul județului. Consiliul Județean poate va fi constituit, dacă jumătate plus unul dintre consilierii județeni vor fi validați și vor depune jurământul în următoarea ședință.

În următorii patru ani, PSD va fi reprezentat în Consiliul Județean de: Broșteanu Mioara Andreea, Cristescu Ionel Dănuț, Ene Mioara, Gheorghescu Daniel, Ilie Sorin Gabriel, Nicodim Mircea, Nicolae Florin Valentin, Petculescu Marian, Piper Savu Florin, Pisică Mihai Adrian, Toțe Marioara, Simion Dumitru, Vlad Eugen Ovidiu și Voicilă Florea.
La finalul ședinței, Adrian Gâdea, președintele ales al Consiliului Județean, a făcut și primele declarații de presă după depunerea jurământului în funcția pe care a mai deținut-o în urmă cu câțiva ani.

“În 27 septembrie am primit un vot de încredere, atât eu cât și colegii care au fost aleși, iar oamenii așteaptă de la noi rezultate. Avem deja o lună de zile astăzi de când au avut loc alegeri și este foarte important ca această perioadă să fie cât mai scurtă pentru a ne putea apuca de treabă. Eu sunt pregătit ca în perioada următoare să vin cu proiecte, să vin cu initiative, astfel încât ceea ce am promis în campania electorală să începem să și realizăm, pentru că oamenii așteaptă de la noi fapte, nu vorbe. Eu sunt dispus la o colaborare cu toți partenerii din Consiliul Județean, vreau să cred că nu vor fi probleme în ceea ce înseamnă proiectele de dezvoltare la nivelul județului, pentru că am promis toți în Campania electorală despre dezvoltarea județului. Așadar, cred că avem același numitor comun și vreau să cred că nu vor fi probleme în perioada următoare”, a declarat Adrian Gâdea după preluarea mandatului de președinte al Consiliului Județean Teleorman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here