Acțiuni de verificare a măsurilor de protecție la nivelul județului – Au fost legitimate aproximativ 600 de persoane și verificate 200 de obiective

0

Aproximativ 600 de persoane au fost legitimate, 200 de obiective și 80 de mijloace de transport persoane au fost verificate de polițiști în cadrul activităților desfășurate, în cursul zilei de miercuri, la nivelul județului, potrivit IPJ Teleorman. Acțiunile au fost unele de informare și verificare a respectării măsurilor de protecție, scopul vizat fiind prevenirea și combaterea infectării, precum și limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Astfel, aproximativ 70 de efective din cadrul I.P.J. Teleorman, polițiști locali, jandarmi, precum și Inspectoratului Teritorial de Muncă, Direcției Sanitar-Veterinare, I.S.C.T.R, Direcției de Sănătate Publică și de la Protecția Consumatorului au acționat, în principal, în zonele aglomerate din județ – piețe, târguri, centre comerciale, zone pietonale, unități de alimentație publică, dar și în trafic – pentru verificarea legalității efectuării transportului de persoane și mărfuri, precum și respectării măsurilor sanitare.

În cadrul celor 11 acțiuni punctuale organizate, forțele participante au verificat modul de respectare a prevederilor Legii nr. 55/2020, ca urmare a neregulilor constatate fiind aplicate 38 de sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 11.000 de lei, forțele de ordine reamintindu-le cetățenilor principalele măsuri dispuse de autorități în acest context.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here