Accident mortal! Bărbat ce însoțea o turmă de oi, spulberat de o mașină pe DN 65A

0

Un accident mortal în urma căruia un bărbat de 26 de ani și-a pierdut viața a avut loc, sâmbătă, în jurul orei 22.30, pe DN 65A.

Potrivit IPJ Teleorman, bărbatul însoțea o turmă de oi în momentul producerii accidentului, iar șoferul mașinii care l-a lovit pe acesta ar fi observat prea târziu animalele care pătrunseseră pe carosabil.
Poliția Municipiului Turnu Măgurele a fost sesizată, sâmbătă, în jurul orei 22.30, prin apel la numărul de urgență 112, cu privire la faptul că pe DN 65A s-a produs un accident rutier.

Din primele cercetări s-a stabilit că, în timp ce o femeie în vârstă de 42 de ani, din municipiul București, ce conducea un autoturism pe DN 65A, ar fi observat târziu o turmă de oi, ce era urmată de un bărbat, pătrunsă pe carosabil dinspre terenurile agricole din zona adiacentă drumului, intrând în coliziune cu aceasta.
În urma impactului a rezultat decesul îngrijitorului animalelor, un bărbat în vârstă de 26 de ani, domiciliat în comuna Putineiu.

Conducătoarea auto nu se afla sub influența băuturilor alcoolice la momentul producerii evenimentului rutier.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările continuă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here