A fost finalizată reabilitarea DJ 506, Scurtu Mare – Negreni/ Adrian Gâdea – “Ne facem datoria, asigurând condiții de trafic sigure pentru cetățeni”

0

Lucrările de reabilitare și modernizare a tronsonului de drum judeţean care face legătura între comunele Scurtu Mare şi Tătărăştii de Jos, traversând satele Scurtu Slăveşti, Drăceşti şi Negreni au fost finalizate, a anunțat, luni, președintele Consiliului Județean Teleorman, Adrian Gâdea.

Potrivit acestuia, a fost făcută recepţia lucrărilor la obiectivul de investiţii “Modernizare DJ 506, Scurtu Mare (DJ 701) – Negreni, km. 87+000 – 94+160 (7,160 km)”, iar reabilitarea a constat în lucrări la infrastructură şi suprastructură și lucrări de reabilitare la podul peste râul Clăniţa. De asemenea, au fost amenajate două parcări şi două staţii de autobuz, s-a asigurat semnalizarea rutieră orizontală şi verticală, au fost amenajate accesele în proprietăţi şi drumurile laterale și au fost realizate şanţurile de preluare a apelor, pereate în intravilan şi, din pământ, în extravilan.

Ne ținem de cuvânt și reușim să ne facem datoria, asigurând condiții de trafic sigure pentru cetățeni”, a transmis, luni, Adrian Gâdea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here