A doua ediție a competiției Descoperă Rowmania s-a desfășurat, duminică, la Alexandria

0

Duminică, la Alexandria, s-a desfășurat cea de-a doua ediție a competiției Descoperă Rowmania, campanie lansată, la nivel national, în anul 2013 și organizată anual de Asociația Ivan Patzaichin – Mila 23 în parteneriat cu Administrația Națională “Apele Române” și primăriile locale.

La linia de start au fost 14 echipe, printre care și vicecampiona națională de anul trecut, loc obținut la Tulcea, de către echipa Sf. Petru, din județul Giurgiu.

În finală, locul I a fost ocupat de pompierii militari teleormăneni (Fire Team), care au trecut primii linia de sosire cu timpul de 46,13 sec., locul II a fost obținut de echipa Racheta, din județul Giurgiu, cu timpul de 46,61 sec., iar locul III de echipa Sf. Petru (Giurgiu), cu 46,76 secunde.

Descoperă Rowmania – România naturală văzută din barcă este o campanie națională care urmărește reconectarea oamenilor la natură, valorificarea patrimoniului hidrografic românesc, promovarea ecoturismului și a mișcării în aer liber prin sportul cu vâsle, dar și o mai bună înțelegere și interpretare a naturii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here