55 de accidente rutiere grave, produse pe drumurile din Teleorman – 37 de persoane au murit, alte 32 au fost grav rănite

0

De la începutul anului și până în prezent, la nivelul județului Teleorman au fost înregistrate 55 de accidente rutiere grave, cu 14 mai puțin decât în perioada similară a anului precedent, dar în care 37 de persoane și-au pierdut viața, iar alte 32 au fost rănite grav.

Numai în ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri au intervenit în cazul a trei accidente de circulație, produse pe raza localităților Țigănești și Putineiu. De asemenea, în urma activităților preventive desfășurate, pentru neregulile constatate polițiștii au aplicat peste 200 de sancțiuni contravenționale în valoare aproximativ 90.000 de lei, au reținut 15 permise de conducere și au retras un certificat de înmatriculare pentru diferite abateri de la normele privind circulația pe drumurile publice.

Polițiștii teleormăneni atrag atenția asupra necesității respectării normelor rutiere de către toți participanții la trafic, întrucât cauzele generatoare ale accidentelor rutiere nu sunt imputabile doar unei categorii. Abaterile comise de bicicliști, viteza neadaptată la condițiile de drum, traversarea neregulamentară a pietonilor și neacordarea de prioritate vehiculelor fiind principalele cauze care au condus la producerea celor mai multe dintre accidentele de circulație înregistrate pe drumurile teleormănene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here